Arantxa Salvadó guanya el campionat d'Espanya Open 2021

La ciclista ebrenca Arantxa Salvadó, una participant habitual de les curses de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre s’ha proclamat guanyadora del Campionat Open Espanya XCM 2021.

La modalitat XCM (Cross Country Maraton) són curses de BTT tipus “marató” amb distàncies entre 60 i 80 Km.

En el cas del Campionat Open Espanya XCM han estat 7 proves a l’Estat Espanyol, en les que la ciclista Arantxa ha fet excel·lents resultats a totes les curses en les que ha participat amb victòries a les curses de Cambrils, Sant Joan de Moró, Astorga; amb una segona plaça a Cazorla i Jerez de los Caballeros, i va quedar quarta a Ramales de la Victoria; només va saltar-se la cursa de Las Navas del Marqués, tot i que va ser en aquesta en aquesta població d’Ávila on va rebre el trofeu que la proclamava Campiona d’Espanya.

Arantxa Salvadó va rebre el trofeu de Campiona d’Espanya de l’Open XCM 2021 a Las Navas del Marqués (Ávila)

Aquests magnífics resultats d’Arantxa demostren que la nostra biker ha hagut de lluitar i patir molt a totes les curses per mantenir la regularitat que finalment l’ha portat al capdamunt del podi final del Campionat d’Espanya.

Aquesta ha estat una gran temporada d’Arantxa que a més va quedar quarta al Campionat d’Espanya de XCM disputat el passat agost a la població gallega de Lalín.

Enhorabona Arantxa !!! A seguir lluitant. Esperem que ens continuïs donant molts més èxits.