Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2020, cancel·lada

COMUNICAT OFICIAL

Després de l’ajornament de les dues primeres proves de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2020 i, un cop analitzades les mesures proposades en el Pla de desconfinament progressiu en el Sector Esportiu de Catalunya, la junta i les diferents curses que conformen la Xallenger, hem decidit cancel·lar aquest esdeveniment per al 2020.

Totes les proves del calendari del 2020 han acceptat aquesta decisió, vetllant per la seguretat de totes les persones que envolten els esdeveniments des d’esportistes, col·laboradors, forces i cossos de seguretat fins als sanitaris implicats. És per això que lamentem haver de donar aquesta notícia.

És una decisió complicada que pretén ser respectuosa amb les proves que intentaran tenir cabuda al segon semestre, pel que reubicar les curses de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre del 2020 en altres dates, des del nostre punt de vista, no ha estat ètic.

A partir de la setmana vinent, es faran les devolucions del 100% dels abonaments així com les inscripcions realitzades a la que hauria d’haver estat la primera prova del 2020, La Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol.

Salut, pedals i ens veiem amb més forces el 2021 !!!!

Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2020, cancel·lada