Al 2023 et presentem un calendari de la Xallenger amb set proves, sis d’elles puntuables i una invitada.

Començarem el 2 d’abril a La Torre de l’Espanyol amb la Transrabosenca; el 14 de maig s’estrenarà a la Xallenger la Garnatxa Bike Race a Gandesa; el 4 de juny serà el torn de la Mascarats Bike Race a La Sénia que serà cursa invitada (no puntuarà al circuit) i que només tindrà modalitat XC-Rally i Ebike; el 2 de juliol Benissanet acollirà una nova edició del a BTT L’Auberge; La Ràpita acollirà la Marxa BTT Camí dels Bandolers el 10 de setembre; al setembre, el dia 24, torna a la Xallenger l’Emburgada Bike Race del Perelló; i tancarà el calendari d’enguany la Duextrem Amposta l’1 d’octubre.

Actualització: s’ha canviat la data de l’Emburgada Bike Race del Perelló que es farà el 22 d’octubre, en la que serà l’última cursa del 2023.

Enguany tornareu a tenir disponible l’abonament a totes les curses puntuables, que podreu fer a partir del 14 de febrer, per un preu de 110€ per a federats i 140€ per a no federats.

A més estem preparant alguna novetat més que us podrem anunciar en breu.

Us esperem a tots i totes amb les vostres bicis per a gaudir dels nostres senders, pistes, pobles, companys i companyes.