Cartell Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2024

Ja us podem anunciar que Fàbregues Bicicletes serà el patrocinador principal de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2024.

Aprofitant l’acord amb Fàbregues Bicicletes, el circuit de curses BTT de les Terres de l’Ebre, hem canviat la imatge gràfica dissenyada per Studio Medina.

Logo Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2024

Gràcies al patrocini de Fàbregues enguany hi haurà mallot de líder, no només per als líders masculí i femení, sinó per a totes les categories XC-Rally i XC-Sprint. Aquest acord ens permetrà pujar el nivell el nostre Circuit, que enguany estarà formada per 9 curses, 1 d’elles amb caràcter d’invitada.

Des de la Xallenger volem agrair un cop més als patrocinadors que continuen donant-nos suport i als que s’han incorporat enguany per apostar pel món de la BTT a les Terres de l’Ebre.

Començarem temporada, com ja és tradició, amb La Transrabosenca de La Torre de l’Espanyol el 7 d’abril, continuarà la Garnatxa Bike Race de Gandesa el 21 d’abril. Al maig tindrem la cursa invitada d’enguany amb la BTT El Molar el 26 de maig. El 2 de juny estarem a La Sénia amb la Mascarats Bike Race. El 7 de juliol ens veurem a Benissanet amb la BTT L’Auberge. Després de l’aturada dels mesos de més calor, tindrem un mes de setembre molt intens amb 4 proves consecutives començant el 8 de setembre amb la BTT Priorat Montsant del Masroig (prevista inicialment per al 12 de maig, però la convocatòria d’eleccions al Parlament ha provocat el canvi de data), el Duextrem Amposta serà el 15 de setembre, l’Emburgada Bike Race del Perelló el 22 de setembre i tancarà el calendari 2024 la Marxa BTT Bandolers de La Ràpita el 29 de setembre, que al ser l’última de la temporada té una bonificació del 20% en els punts. El final de temporada exigirà als participants el màxim d’ells mateixos.

Encara a uns mesos de començar la temporada, us recomanem que llegiu el reglament 2024 per estar al dia de les novetats d’enguany i us recordem que tenim oberts els abonaments per a totes les curses del 2024 amb un bon descompte, no deixis que s’esgoten.

Cartell Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2024