Calendari Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2024

El passat 25 de novembre, a l’acte de cloenda de la temporada 2023 vam presentar als assistents el calendari de 2024 de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre.

La temporada de curses BTT de les Terres de l’Ebre tindrà 9 proves a poblacions ja habituals al nostre calendari com són La Torre de l’Espanyol, Gandesa, Benissanet, La Sénia, Amposta, La Ràpita i El Perelló, però amb novetats com són les poblacions de la comarca veïna del Priorat com són El Molar i El Mas Roig.

La primera cursa, com ja és tradició a la Xallenger, serà el 7 d’abril amb La Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol, continuarà el 21 d’abril a Gandesa amb la Garnatxa Bike Race. Al maig tindrem una de les novetats del 2024 a El Molar el dia 26. La Mascarats Bike Race de La Sénia serà el 2 de juny; el 7 de juliol Benissanet acollirà una nova edició de la BTT L’Auberge. Després de la pausa de l’estiu ens vindrà una recta final amb un setembre amb 4 de curses (després del canvi de data del Masroig per coincidir amb la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya), així el 8/9/2024 serà el torn de la segona novetat de l’any amb la cursa del Masroig, seguirem a Amposta amb el Duextrem el dia 15 de setembre, el dia 22 tocarà l’Emburgada Race del Perelló i tancarà el calendari, amb una data encara per determinar, la Marxa BTT Camí dels Bandolers de la Ràpita.

Pròximament, us informarem d’algunes novetats així com dels abonaments. Mentrestant, descanseu una mica, que us ho mereixeu, i aneu preparant-vos per a una nova Xallenger BTT Terres de l’Ebre pels nostres senders, pistes, pobles amb els vostres companys i companyes de pedals.

Actualització: Ja tenim data per a la Marxa BTT Camí dels Bandolers de la Ràpita que serà el 29/9/2024.

Actualització: La Bike Priorat Montsant del Masroig, prevista inicialment per al 12/5/2024, canvia de data al 8/9/2024 per la convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya.

Calendari Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2024