Calendari Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2024

El passat 25 de novembre, a l’acte de cloenda de la temporada 2023 vam presentar als assistents el calendari de 2024 de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre.

La temporada de curses BTT de les Terres de l’Ebre tindrà 9 proves a poblacions ja habituals al nostre calendari com són La Torre de l’Espanyol, Gandesa, Benissanet, La Sénia, Amposta, La Ràpita i El Perelló, però amb novetats com són les poblacions de la comarca veïna del Priorat com són El Molar i El Mas Roig.

La primera cursa, com ja és tradició a la Xallenger, serà el 7 d’abril amb La Transrabosenca de la Torre de l’Espanyol, continuarà el 21 d’abril a Gandesa amb la Garnatxa Bike Race. Al maig tindrem les dos novetats del 2024 amb la cursa del Masroig el dia 12 i la del Molar el dia 26. La Mascarats Bike Race de La Sénia serà el 2 de juny; el 7 de juliol Benissanet acollirà una nova edició de la BTT L’Auberge. Després de la pausa de l’estiu continuarem a Amposta amb el Duextrem el dia 15 de setembre, també al setembre, el dia 22 tocarà l’Emburgada Race del Perelló i tancarà el calendari, amb una data encara per determinar, la Marxa BTT Camí dels Bandolers de la Ràpita.

Properament, us informarem d’algunes novetats així com dels abonaments. Mentrestant, descanseu una mica, que us ho mereixeu, i aneu preparant-vos per a una nova Xallenger BTT Terres de l’Ebre pels nostres senders, pistes, pobles amb els vostres companys i companyes de pedals.

Actualització: 9/1/2024: Ja tenim data per a la Marxa BTT Camí dels Bandolers de la Ràpita que serà el 29/9/2024.

Calendari Xallenger BTT Terres de l'Ebre 2024