WIN IT, nutrició esportiva

Us presentem una de les novetats d’enguany a la Xallenger BTT Terres de l’Ebre: la col·laboració amb la marca de productes de nutrició esportiva WIN IT.

Es tracta d’una innovadora gamma de nutrició esportiva amb rendiment esportiu d’elit avalat per Nutrievidence, certificat ecològic i amb ingredients 100% saludables i naturals. Sense gluten ni làctics i certificació paleo (primera marca espanyola de nutrició esportiva en obtenir aquesta certificació). Hi ha varietats veganes o vegetarianes.

WIN IT, nutrició esportiva, certificat ecològic, ingredients 100% saludables, naturals, paleo, vegans

És una marca que a més és sostenible amb el medi ambient perquè col·labora amb les ONGs BeLife i 1% For the planet, i els propers lots seran en un packaging compostable a la llar (es pot compostar o llençar al contenidor marró).

La gamma de productes està composta per gels energètics de diferents ratis per a diferents moments de l’entrenament i beguda de recuperació postexercici, que es poden trobar tant al seu web com també a Amazon o Tradeinn.

A més de conèixer aquests productes per la seva web, també els trobareu a les nostres curses amb un estand WIN IT a la zona de sortida/arribada.

Els tres primers classificats i tres primeres classificades de la cursa 10K s’emportaran un lot de productes WIN IT i també sortejarem lots per les nostres xarxes socials i tots els participants a les curses tindran descomptes exclusius amb la compra de productes WIN IT.