Arribats al mes d’octubre hem donat per finalitzada la Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2018, que va començat a l’abril a La Torre de l’Espanyol amb la 4a Transrabosenca, al mes de maig va tocar el torn a la 5a Figot Race a Riba-roja d’Ebre, que tornava a la Xallenger després d’un any de descans; al juny, amb canvi de data, es va disputar Bandolers 7.0 a Sant Carles de la Ràpita; a principi de juliol, com és habitual, Benissanet va collir la 9a BTT L’Auberge. Després, en ple estiu, ens vam agafar dos mesos de descans, per tornar al setembre a Tivissa, que també canviava de data per a fer l’11a A per la Cabra; al El Perelló es va organitzar la 3a Emburgada Bike Race i, tancant la temporada i amb canvi de data, Amposta va acollir el 10è Duextrem.

Disputades les 7 curses del 2018, amb modalitats llarga, curta i ebike, us deixem les classifiacions i finishers de la Xallenger BTT Terres de l’Ebre i us recordem que l’acte de cloenda es farà el 10 de novembre a les 19:00 h. a l’auditori d’Amposta (davant la Fira).

Homes (llarg):
1r ÈRIC GIL ALEGRE (INDEPENDENT)
2n JAVI GALVAN GONZALEZ (MAXI BIKE)
3r ESPUNY CRESPO, VICTOR FABREGUES -CC CATALUNYA SUD

Dones (llarg):
1a ARANTXA SALVADÓ VERGÉS (MEGA BICI)
2a ROSA MUIXI GEBELLI (INDEPENDENT)
3a PILI FRANCO JUANOS (FABREGUES – CC CATALUNYA SUD)

Homes (curt):
1r CESAR BOIX ROIG (MAIKBIKE VINARÒS)
2n JOSEP BAILA FIBLA (BTT LA RÀPITA)
3r ARNAU BARGALLÓ MONCLÚS (BTTORRE TRANSRABOSENCA)

Dones (curt):
1a EVA SANS GRAU (CC ASCO)
2a BARBARA LOPEZ ANTO (UEC TORTOSA)
3a ANNA IBÁÑEZ DOMÈNECH (INDEPENDENT)

Al finalitzar la Xallenger BTT 2018 un total de 114 finishers, que són els bikers que han realitzat entre 6 i 7 curses durant el 2018.

Consulta classificacions i finishers:
Finishers Xallenger BTT Terres de l’Ebre 2018
Trofeus curses curtes Xallenger BTT 2018
Trofeus curses llargues Xallenger BTT  2018